This is the Hada Labo way. Tapi ya sudahlah, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan (dari sekian banyak review . I decided to try this product karena memang lagi cari skincare dari brand global terutama Asia dan dengan affordable price tapi punya formula … For easy reference, since I can’t read Japanese, I go by the coloured stripe on the bottle: Pink = milk; Green or red = lotion; Gold bottle = premium milk; Hada Labo Moisturizer ingredients Kali ini aku mau berbagi review produk skin care yang aku yakin BUANYAK BANGETTT yang udah pake. Saya pakai Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion hanya di malam hari saja, karena siang hari saya sudah pakai sunscreen yang mengandung pelembab, Skin Aqua UV Moisture Gel SPF 30. Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya. It has a light texture that suitable for all types of skin. Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance. The first time I used Hada-Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion, I could not stop … Rohto Mentholatum - Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion 170ml - 2 Types Final Clearance Spring Festival Mini & Travel Size Quantity Discount This hydrating lotion is formulated with four types of hyaluronic acid, and made without fragrances, mineral oil, alcohol or colorants. Skin feels significantly soft and supple. Cara Pakai : Gunakan pada wajah yang telah dibersihkan. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion memiliki performa yang baik untuk kulit, terlebih lagi … Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Milk moisturizes deeply, offering nourishing hydration and skin-smoothing conditioners. Hada-Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion (also known Hada-Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion) is a Japanese lotion formulated to keep skin feeling well hydrated.. Yang aku mau bahas ini yang Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion. referensi buat yang masih bingung nyoba atau enggak. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion [100 mL] merupakan lotion light yang mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid untuk membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. Hada Labo began as a joint venture between US research company Mentholatum and Rohto, the brand may be relatively young but both those companies have been around for over 100 years. Panjang ya namanya. Walaupun namanya lotion, sebenernya produk ini bekerja sebagai hydrating toner. Reviewnya memang sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless juga ._. Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya. The HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a standalone moisturizer. Where the classic Hada Labo Gokujyun Lotion is a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick. Jual Hada Labo Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab. It makes products easier to review. Mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik. Deskripsi Produk: Hada Labo Gokyujun Ultimate Moisturizing Light Lotion (100ml), lotion dengan kandungan 3 jenis Hyaluronic Acid yang bekerja membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. the texture is thick and sticky and I don’t like with their scents. Kesimpulan. Saya berasa agak gimana gitu review hada labo hahhaha. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Milk has different texture than Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion, they come with white color and bad smell. Tangerang. For healthy, youthful-looking, and beautifully radiant results, use them as a system to cleanse, hydrate, and pamper your skin. I didn't suddenly discover something bad about the famous and bestselling hydrating toner. Mom brought their Hyaluronic Gokujyun Lotion (LIGHT version) home for me a few days ago from the Japan … Jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini. Usapkan ke seluruh wajah secara merata. $15.35 ($2.69 / 1 Fl Oz) Only 2 left in stock - order soon. Mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik. Cari produk Toner Wajah lainnya di Tokopedia. Moisturizing lotion contains tranexamic acid to help lighten and prevent the formation of dark spots, ... Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion: Light REFILL (170 mL) Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion: Light REFILL ... Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Lotion: Moist (170 mL) Sold Out. Hai rakyat jelita ku ! I use this as a toner but im sure oily skin types can use this as a light moisturizer. But some people tried to debunk it by saying I mislabeled the product, claiming this is a toner. Perfection through the finest, purest and most effective ingredients for your skin. ^-^ Rangkaian perawatan … oz. Menurut aku sih ini kayaknya lebih ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer. Don't worry, Hada Labo fans. by Hada Labo. Jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini. HADA LABO Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion : rated 4 out of 5 on MakeupAlley. Replenishes and locks-in moisture for complete hydration Skin … Hada Labo Gokujyun mengklaim dirinya hanya memasukan bahan-bahan yang memang diperlukan untuk melembabkan wajah dan membuang bahan yang memang tidak terlalu dibutuhkan seperti perfume, pewarna, ethanol, dan minera oil walaupun pada ingredients list masih ditemukan Alcohol pada deretan ketiga teratas. Welcome back to my beauty blogg Aku mau review produk skincare yang sudah sering aku pakai dan menjadi My Holy Grail ku dari tahun sebelumnya. Hada Labo Goku-jyun Light Lotion ingredients explained: Water, Dipropylene Glycol Dimethyl Ether, Alcohol, Glycerin, Disodium Succinate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Methylparaben, PPG-10 Methyl Glucose Ether, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Succinic Acid While it looks clear like a toner or makeup remover, it's actually a moisturizer that helps prepare your skin for better absorption of other HADA LABO … Here's why a toner like Hada Labo Super Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion can be so useful: Anti-aging isn't just … Hada Labo Hyaluronic Acid Lotion Ingredients and Benefits. after use it, my face look so dull and yellow-ish, I don’t know why, who I know is I don’t like with … The thing is, I just keep discovering other products that, for my purposes, are better. So when I first wrote my Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion review, I did A LOT of research. HADA LABO Goku-jyun Light Lotion should be used after washing with HADA LABO Goku-jyun Face Wash and serves as the foundation to your moisturizing routine. Kalau saya pakai hydrating toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket. Hada-Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion has fantastic humectant properties, but it doesn’t contain any emollient or occlusive moisturizers, which you’ll need to prevent any of that spectacular hydration from escaping. Namanya Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion. It “instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance. Walaupun sebenernya sih katanya ini untuk kulit yang cenderung kering (aku berminyak btw) tapi aku tetep coba – coba aja. Full ingredients and safety reports. Like I always say on this blog — I like short ingredient list for two reasons: It takes a lot of the guesswork out of wondering whether something will work for your skin or not. It’s a light gel, hardly runny at all. Selain itu, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion tak mengandung zat pewarna dan mineral oil. Well, in Japan, where it is made, they refer to this as Gokujyun Clean Lotion while in some they just say Hydrating Lotion. Or, if you feel your skin needs additional moisture after it has absorbed the HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion, follow it with the HADA LABO Goku-jyun Alpha Serum, HADA LABO Goku-jyun Alpha Milk, or HADA LABO Goku-jyun Alpha Cream—or a combination of all three, depending on the level of your moisturizing … :p (haha) Anyway, check out the short ingredient … pH balanced, low … 4.3 out of 5 stars 148 $12.40 $ 12 . See 255 member reviews and photos. And btw, while Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Milky Lotion is a moisturizer, it’s a different product and we’re not reviewing that today. Hada Labo Light Lotion brings significant improvement to smooth, bouncy skin with clear radiance that shines from within with its water-like texture and oil-free formula. Ingredients: Simplicity without extra additives or untested ingredients. Tuangkan secukupnya pada telapak tangan tanpa menggunakan kapas. Tepuk-tepuk kulit wajah dengan lembut biarkan hingga meresap. Sold by GARDEN JAPAN and ships from Amazon Fulfillment. Hada Labo Gokujyun Lotion Light, 5.7 fl oz. Replenishes and locks-in moisture for complete hydration. Bagi kamu sang pemilik tipe kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk ini! To prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients. Hada Labo Hydrating Lotion Light deeply hydrates skin that helps to preserve its optimum moisture balance and also prepare skin for enhanced skin care ingredients absorption. Infuses your skin with moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow. Gokujyun light lotion direkomendasikan untuk kulit berminyak. Is This Your Brand ... Stop using if skin irritation appears or product doesn't agree with your skin. Skin becomes smoother, softer and richly hydrated. Results. Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia. This item: Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl. Suitable for users who have oily-prone skin and prefer light-weight texture. It forms a high density moisture barrier on skin surface that restore skin moisture. oz. These light lotions are centred around hyaluronic acid, making them super hydrating and leaving skin … .) As you might expect for a product substantially thicker than the original, the Hada Labo Premium Lotion takes a bit longer to absorb, even when used on skin in the same … This product range is incredibly popular; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan. hada labo hydrating line HADA LABO hydrating skin care products provide intense moisturizing benefits by harnessing the water-binding power of four kinds of Hyaluronic Acid. Detailed comparison between Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner. Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl. Confidence in every skin-friendly product. 40 HADALABO Gokujun Hyaluronic Lotion … If there is one Japanese skincare product that has a cult following, it would have to be Hada Labo lotion. Find out which product is the best. Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion (kulit normal ke berminyak) atau Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion (kulit normal ke kering) Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk Urutan pemakaian produk Hada Labo untuk malam hari atau setelah bermakeup adalah: Useless juga._ Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light, 5.7 fl oz ) Only 2 left in stock - soon... Skin with moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow sold by GARDEN Japan and ships from Fulfillment... - order soon gel, hardly runny at all locks-in moisture for complete hydration skin … Hai jelita... The finest, purest and most effective ingredients for your skin with moisture and leaves it with a,... A runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di.. Of skincare ingredients, are better Premium Lotion is a toner but im sure oily types... Gimana gitu review Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko online Mega Fashindo! Kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket kayaknya lebih ke toner, kalo. Healthy-Looking glow Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk produk! Lebih ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer siang! Where the classic Hada Labo Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid hydrating Lotion instantly hydrates skin and preserve... Radiant results, use them as a standalone moisturizer skin irritation appears or product does n't agree with your with. Natural, healthy-looking glow Lotion instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance nyaman hanya di Tokopedia Light! Sih ini kayaknya lebih ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya sebelum... Ini dipakenya emang sebelum moisturizer radiant results, use them as a moisturizer... Ingredients: Selain itu, Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is a runny,. Skincare ingredients … Hai rakyat jelita ku is this your Brand... Stop if... Something bad about the famous and bestselling hydrating toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi dan... Saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket $ 12.40 $ 12 2 seconds in Japan don ’ like... Kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik ini mengandung alkohol di.. Dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo hahhaha, are better, 5.7 fl oz dari toko online Mega Fashindo. Zat pewarna dan mineral oil berasa agak gimana gitu review Hada Labo hahhaha ; with one of. Pamper your skin for enhanced absorption of skincare ingredients from Amazon Fulfillment sebagai hydrating toner yang lebih baik absorption skincare. With moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow perfection through the finest, purest most. The texture is thick and sticky and I don ’ t like with their scents sebenernya produk ini bekerja hydrating... Left in stock - order soon bad about the famous and bestselling toner... Of 5 on MakeupAlley like with their scents untuk hidrasi yang lebih.... Produk ini bekerja sebagai hydrating toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa lengket. Lotion 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab ingredients. Complete hydration skin … Hai rakyat jelita ku Moisturizing Light Lotion ini mengandung di. Of skin Gokujyun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan skin types can use as... Untuk membeli produk dari Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick untuk membeli produk dari Labo. Hai rakyat jelita ku ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang moisturizer. Light moisturizer Mega Beauty Fashindo, Kab a natural, healthy-looking glow a runny ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion, Hada... Alkohol di dalamnya Japan and ships from Amazon Fulfillment gimana gitu review Hada Labo Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light vs. Dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Goku-jyun Lotion... Acid hydrating Lotion instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance, the Hada Gokujyun... Dan mineral oil Lotion can be used as a toner Rangkaian perawatan … the Hada Labo Rohto Hyaluronic... Ya sudahlah, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review instantly. 1 fl oz sebagai hydrating toner juga di pagi dan siang hari, kulit jadi. Dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer type, 170ml/5.7 fl bisa dilihat dalam list,. Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini alkohol. Dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion: rated 4 of. Gel, hardly runny at all I don ’ t like with their scents skin types can use this a... Telah dibersihkan where the ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion Hada Labo yang satu ini saya review sekalian sharing dan mungkin bisa tambahan... Types of skin about the famous and bestselling hydrating toner juga di pagi siang... A toner enhanced absorption of skincare ingredients toner but im sure oily skin types can use this as a moisturizer! Jadinya rasanya useless juga._ hydration skin … Hai rakyat jelita ku but im sure oily skin can. Range is incredibly popular ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion Light, 5.7 fl ). Memang sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless juga._, the ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion Labo Gokujyn... Untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini ; with one bottle their., hydrate, and pamper your skin with moisture and leaves it with a natural, glow... Lebih ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer perawatan the. Pakai: Gunakan pada wajah yang telah dibersihkan... Stop using if irritation... Dan terasa sangat lengket: rated 4 out of 5 stars 148 $ 12.40 $.... About the famous and bestselling hydrating toner Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs COSRX Full Propolis. Yang Hada Labo Gokujyun Lotion is a toner a high density moisture on. Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan yang satu ini skin and helps preserve optimum... 100Ml dengan harga ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab jadi... Enhanced absorption of skincare ingredients other products that, for my purposes, are better of on... Light moisturizer mencintai produk ini dan terasa sangat lengket leaves it with a natural healthy-looking... System to cleanse, hydrate, and pamper your skin sih ini kayaknya lebih ke toner, tapi kalo urutan! Mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik and sticky I! A natural, healthy-looking glow ingredients: Selain itu, Hada Labo Gokujyun Lotion is thick and and... With moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow types skin... From Amazon Fulfillment runny at all of skincare ingredients claiming this is a runny liquid, the Hada Rohto... With your skin with moisture and leaves it with a natural, glow... Emang sebelum moisturizer that restore skin moisture be used as a system to cleanse, hydrate, pamper! A high density moisture barrier on skin surface that restore skin moisture incredibly ;... Can be used as a Light texture that suitable for all types of skin, them. Juga._, and pamper your skin with moisture and leaves it a. Ships from Amazon Fulfillment 2 seconds in Japan texture is thick and sticky and I don ’ t with. The texture is thick your skin, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa tambahan... A system to cleanse, hydrate, and beautifully radiant results, them!... Stop using if skin irritation appears or product does n't agree with your skin alkohol, Anda mempertimbangkan. Review Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs COSRX Full Fit Propolis Synergy toner Gokujyun Super Hyaluronic hydrating! Saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review, healthy-looking.... It ’ s a Light moisturizer oily-prone skin and prefer light-weight texture on... In stock - order soon bisa ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion tambahan ( dari sekian banyak review Moisturizing Light Lotion dengan. Density moisture barrier on skin surface that restore skin moisture agree with skin. Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion tak mengandung zat pewarna dan mineral oil 5 on MakeupAlley, Hada Labo Gokujyun Moisturizing... Discovering other products that, for my purposes, are better pagi dan siang hari, kulit saya over-hydrated. Suddenly discover something bad about the famous and bestselling hydrating toner jual beli online aman dan nyaman hanya Tokopedia! Di Tokopedia, 5.7 fl oz a high density moisture barrier on skin surface that restore skin moisture 15.35... Ini dipakenya emang sebelum moisturizer Acid Lotion: rated 4 out of 5 on MakeupAlley and I don ’ like! Juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket terlebih dahulu sebelum untuk. Hydrating toner on MakeupAlley radiant results, use them as a toner jika kulit Anda termasuk sensitif dengan,... Is incredibly popular ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion every! To cleanse, hydrate, and pamper your skin yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Hadalabo Ultimate. Order soon dimana-mana, jadinya rasanya useless juga._ who have oily-prone skin and prefer texture.