Pengalaman Internship (IETS) di Top Glove I've significantly revised my trainee experiences numerous times over 6 months of practice because I missed the moments. Yeah, belajar apa yang dibuat bawah kerja admin, 6 minggu juga aku dalam admin sebelum masuk ke department Sumber Manusia selama 11 minggu. Untuk jangka waktu internship sendiri bervariasi, … Alhamdulillah, masa itu pic cakap masih ada kekosongan untuk internship dibawah department Human Resource, terus Nurrul ke Website Top Glove dan apply online untuk internship program. HAHA. Lihat profil lengkap di LinkedIn dan terokai kenalan dan pekerjaan NUR AYUNNI di syarikat yang serupa. Baiklah, sekarang aku nak cerita pengalaman hari pertama aku bergelar pelajar LI. Masa awal-awal nak berinteraksi dengan worker tu memang payah, tapi lama-lama kita belajar sesuatu kan. "Simple instruction" tu sangat penting untuk berinteraksi dengan mereka. Apa khabar semua??? Assalamualaikum. Exposure to online and offline marketing -|-. .... Kalau intern kat situ ada potensi nak diserap tak ? Berikut ini adalah info mengenai Senarai Kilang Di Batu Kawan yang sedang Anda cari. goodluck nurul.. i now have 3 month before start my intern . Kilang ini di bina berdekatan dengan ladang kelapa sawit supaya dapat mengurangkan kos pengakutan. tapi policy syarikat mengamalkan on the job training.Jadi kita tahu responsiblity to one another tu sangat penting dan tahu kerja mereka mcm mana. :). Aku kerja dekat kilang hokeyy. Hadap je labu! It's for your own good juga. KLANG: Kira-kira 400 kilang di daerah ini digesa membuat pemutihan segera bagi mengelakkan dikenakan tindakan undang-undang. Sangat berbeza dengan suasana belajar. Candidate must possess or currently pursuing a Diploma or Bachelor's Degree in…, This position is open for the DESIGN course. Sy pun ada cuba pergi iv sbb dipanggil, tapi pada second iv sy terkandas. Berapa elaun situ ye? Bukan hantar. Special thanks to my Supervisor who gives me opportunity in this company from the interview, expriences , improvements in the real working environment. Mulai dari tahun 2010, setiap dokter yang baru lulus harus mengikuti Program Internsip Dokter Indonsia (PIDI), yang lebih dikenal sebagai internsip. Assalamualaikum. View 497 Internship jobs in Seremban, Negeri Sembilan at Jora, create free email alerts and never miss another career opportunity again. hai boleh tak saya tahu scope kerja secretary macam mana di top glove? Kalau nak tahu best ke tak best, benefit company ni, silalah apply diri anda. Bayangkan umur begitu muda dah terdedah dengan persekitaran bekerja. I've learned some powerful, surprising lessons about myself. Supervisor aku, Kak Siti dan rakan-rakan officemate yang lain buat farewell masa waktu makan tengah hari. Wassalam, yg TG FEMALE Hostel tu untuk foreign worker. Alhamdulillah, sy dh habis belajar dan start bekerja :)all the best awk. Lihat profil lengkap di LinkedIn dan terokai kenalan dan pekerjaan NIK NUR FARAHAIN IDAYU di … Aku nak cerita pengalaman tak berapa seronok masa intern di sebuah kilang. Secara peribadi, aku lebih suka bekerja dalam Human Reosurce department, job and responsibility HR dept dekat kilang ni mostly pasal worker's welfare. Judul postingan ini adalah keyword yang sering (banget) gw pake pas lagi ngepoin orang2 yang pernah magang di PwC. diorang memang pakai mostly semua machine. Pengalaman Menjadi Dokter Internsip dan Suka Duka Praktek Dokter Internsip selama masa tugas satu tahun. but i feel like erghhh seram sejuk sbbb x dpt tmpat lgy. can contact me through my email :)All the best!! music: https://www.youtube.com/c/myuuji/ January 21, 2017 January 21, 2017. Search Internships jobs in Bangi with company ratings & salaries. saje share pengalaman..tough kerja kilang ni..rasa bertuah sangat dapat merasa pengalaman intebiu tu walaupun tak dapat kerja kat situ..hehe.. belum rezeki..mungkin ade rezeki lain yg lebih baek..mana tahu kan? Kalau intern, memang akan dihantar ke semua bahagian department ke untuk practikal? Replies. Waalaikumussalam. Local TG sediakan rumah teres, area situ jugaklah.. harga bayar bulan2 sewa dgn company dalam RM120 termasuk bill api air. Masa ni umur saya 21, 2009. macam pernah buat aje :P], Kisah Taubat 2 : Taubat Nabi Musa Alayhissalam, Kempen Cerahi Kehidupan Bersama TOP Amalkan Norma Baharu Bantu Anak Orang Asli Kembali ke Sekolah Dengan Selamat. Tags : Contoh Resume Pengalaman Kerja Kilang Salam...skarang akak kerja kat situ ke ? Tercatat dalam bulan Dec 2020 iklan Senarai Kilang Di Batu Kawan ini, lebih dari 1000 orang mencari infonya. Last update hari tu mas Nurrul share pengalaman interview dekat Top Glove. 4 months program to equip fresh graduates and young adults with ICT training skillsets specifically curated for…, Establish and maintain working relationship with industry partners in improving our. Pengalaman kedua syarikat swasta gak..ni pon masa lepas2 grad gak..lepas grad memang susah betul nak dapat keje..syarikat ni up sikit la..femes,,banyak kilang dia..interview dia ada 3 stage dalam sehari. NIK NUR FARAHAIN IDAYU menyenaraikan 3 pekerjaan disenaraikan pada profil mereka. So untuk interview ni memang betul hari esok nya selepas saya pergi interview di Unisem untuk pengalaman pertama tadi. Yang Dipertua Majlis Perbandaran Klang (MPK), Dr. Ahmad Fadzli Ahmad Tajuddin berkata, tempoh pemutihan yang diberikan adalah sehingga 31 Disember ini. Luas kawasan kilang ini ialah 15.735 hekta dan luas loji effluen adalah 23.1 hekta. Focus utamanya adalah untuk kita cari kilang terbaik, reputable, nak mudah kata kalau dah habis practikal dan diterima pula terus masuk kerja, kerja yang kita dapat tu pun gajinya ELOK. Bukan suka-suka hati kau nak cuti, hari ni tak nak pergi kerja macam kau ponteng kelas masa belajar dulu.. Huhu [Ehh, asal sengih. Walaupun mungkin kau rasa kau lagi banyak kerja dari boss kau. Sedihh Wooo. salam :) sy nak apply kerja kat TG, and sy nak tanya pasal penginapan yang disediakan. Well, mana ada kerja yang tak penat kan, sedangkan tidur ajee pun penat :P. Tetapi sebagai seorang pelajar ni aku rasalah, memang best lagi belajar dari bekerja. Hi sorry sy baru nampak komen awak.Boleh jaa. Lihat profil NUR AYUNNI SHAMSHOL ALI di LinkedIn, komuniti profesional yang terbesar di dunia. Pengalaman Tes Magang Kerja: Shopee - Business Development Intern by Hanifah Trya - 11:00 PM Hai! Pengalaman Internship di Top Glove ... Baru real betul-betul industrial training :P. Dekat Kilang, ada dua bahagian satunya adalah office management dan satu lagi adalah bahagian production. Pengalaman kerja kilang inilah build up my self confident untuk berhadapan dengan manager dan pekerja lain. Masa itu, ya Ampun sedih bakk hang. Okey, now nak ceritakan sedikit sebanyak pengalaman yang Nurrul dapat sepanjang tempoh training. Wassalam, Kilang 29, dekat meru klang.Top Glove ada banyak kilang, kilang 1 smpai 31 ada di Meru Klang. Nurul... Nak tanya tentang hostle.bilik tu kena share ke atau satu org datu bilik? Operator, Operator Kilang, Production Operator and more on Indeed.com Rasai sendiri sebab lain orang lain pengalamannya, takkan sesekali sama. Masa hari pertama jejakan kaki dekat salah satu syraikat Top Glove tu, yeah of course sangat nervous. Pengalaman Internship di PwC. Saya kerja sebagai Drafsman. Ambil segala peluang untuk belajar. By creating an Indeed Resume, you agree to Indeed's, Displayed here are Job Ads that match your query. Senarai Kilang Di Batu Kawan memang banyak yang mencari. Setelah diterima gw makin sering ngepoin tuh PwC. Yup, bila kerja kita dah kena ada komitmen. dia sediakan tu macam asrama or rumah? Akak .. Dekat situ bidang ap yng boleh masuk .. Macam saya diploma pemesinan industry.. Boleh ke masuk situ akak? Tak per lah, kita pergi pengalaman kedua interview saya. "Kalau dikatakan kita tidak punya pengalaman, ada pengalaman walaupun kecil-kecil. Pengalaman Internship . saya intern bulan 2 tahun depan. The Software Engineering team delivers next-generation software…. Tapi tarikh yang paling sedih untuk aku tinggalkan company ni pada 24/11/17. Pengalaman Internship di Top Glove, Internship Programmed, Trainee, Industrial training at Top Glove. Anda dapat melihat dengan jelas Contoh Resume Pengalaman Kerja Kilang menggunakan Desktop anda, Tablet, Android atau iPhone dan perangkat Smartphone lainnya secara gratis. Terima kasih dekat admin kalau approve confession ni. Setelah berfikir beberapa hari dan meminta pandangan kengkawan, maka aku dengan konfidennye pun respon la request tersebut. Beberkan keuntungan kilang apung di Blok Masela,Migas,Blok Masela,Ekonomi Indonesia,kilang,Jakarta. Penutupan kilang Top Glove bidang kuasa Kerajaan Persekutuan – Menteri Besar notis penutupan operasi sementara Kilang Top Glove Corp Bhd BERMULA 25 November sehingga 8 Disember 2020 di Meru, Klang, Selangor berikutan penularan wabak Covid-19. ... Apalagi, menurut dia banyaknya tudingan tak punya pengalaman terkait pengembangan gas lepas pantai. Assalamualaikum akak.. Saya nk tanya .. Mesin ap yang ada kat situ ea akak?.. Saiz font yang sesuai adalah di antara 10 hingga 12: Berikut dikongsikan contoh resume terbaik untuk panduan: Alhamdulillah, setelah sekian lama tak bersua di sini, hari ini baru berkesempatan menghadap blog kesayangan ini. jgn putus asa. okay ke? Reply. Pengalaman internship ini aku anggap seperti kerja. Internship for Sales & Marketing Students. seniman kerdil 29/11/12 11:53 pm. Kalau local dia takkan campurkan dkt situ. Indeed ranks Job Ads based on a combination of employer bids and relevance, such as your search terms and other activity on Indeed. Selepas 2 hari aku dapat feedback yang menyenangkan sedikit hati kerana dipanggil untuk interview di syarikat Top Glove dan mereka bagi email untuk interview invitation. insyaAllah..^_^ Reply Delete. NUR AYUNNI menyenaraikan 7 pekerjaan disenaraikan pada profil mereka. Waalaikumussalam, antara yg tertinggi juga elaun di situ :) tapi tak boleh lah sy mention berapa, kalau nk tahu, try apply. Matlamat utama Kilang Sawit Chini 03 adalah untuk memperolehi mutu hasil yang baik dan berkualiti dan dapat memenimakan kos pengeluaran. Wassalam hy, sorry baru dpt reply awk. sebab sy ada lalu kat sebelah bangunan yang ada tulis TG Female Hostel. sebab sy ditawarkan position tu. ... Ini pula adalah pengalaman aku bekerja tanpa gaji (internship) di sebuah Pusat Pendidikan Khas. For more information, see the, Thomas Duryea Logicalis Asia Pacific MSC Sdn Bhd, By creating a job alert, you agree to our, Thomas Duryea Logicalis Asia Pacific MSC Sdn Bhd jobs, Intern Undergraduate, Software Engineer IT, questions & answers about Dell Technologies, Salesforce Engineer (System Administrator), Candidate must possess or currently pursuing a Diploma/Bachelor’s Degree…, Preferably Candidates who are able to do more than 6 months and that…, At Dell, we are committed to the professional development of our college. Menyemak reka bentuk dan membuat pemeriksaan ke atas pengandung tekanan, mesin angkat dan alat-alat keselamatan bagi jentera-jentera … Indeed may be compensated by these employers, helping keep Indeed free for jobseekers. Mostly recruitment dkt sini dia go through iv lagi. Masa ini, orang kata B, kita ikut aje B. gituh lah. Aku intern 4 bulan. 1,381 open jobs for Internships in Malaysia. Allahu, pejam celik pejam celik habis dah internship period Nurrul dekat Top Glove. Hai, nak tanya boleh? Sebelum jam 8 dah muka aku terpacak di pejabat sumber manusia menunggu masa diri ini dipanggil untuk sesi pengenalan (briefing). Hai awk, secretary biasa buat kerja admin, buat appoinment, interview etc... Hai nurul, i sebenarnya nak contact you nak tanya sikit pasal intern ni.sbb saya baru dapat tempat intern ni and akan start this coming may. Bermula daripada yang terkini dahulu 6.Gunakan font yang profesional seperti Sans Serif, Tahoma, Arial, Helvetica, Arial, Trebuchet MS ataupun Geneva. Its okey. Search the Latest Internships Jobs (Latihan Industri) Opportunity Malaysia 2020. Pemakaian aku formal dan kemas: shawl, baju kurung dan beg untuk aku bawa sekali Buku Journal Latihan Industri. Kalau tak ada apa2 juga kena call opis. Hehe. salam akak, saya ada apply intern di topglove melalui website. cari dan cari lagi smpai awk comfirm dapat. Pembantu kepada Pemeriksa Kilang dan Jentera. ღ Nice to see , nice to read ,Once comment , I will hit you back ! Berhubung aku merasa terbantu dengan cerita pengalaman tes kerja di internet, aku memutuskan untuk melakukannya juga. O Assist Project Manager in site supervision. Contoh Resume Pengalaman Kerja Kilang adalah gambar Curriculum Vitae berdefinisi tinggi dan memiliki ukuran 836x1031. Kau dapat belajar cara nak handle masalah dekat pejabat dan kau lebih matang. Alhamdulillah dah graduated. Student Intern, Human Resources Intern, Finance Intern and more on Indeed.com Tup-tup keesokkannye terus dapat call dari… Pengalaman kerja kilang inilah build up my self confident untuk berhadapan dengan manager dan pekerja lain. Umur 23. :DIts that true my poem ? Selain itu juga, kena buat talk, trip, aktiviti bulanan dengan mereka. akak apply melalui website jugak ke? 1,010 open jobs for Internships in Bangi. Tentunya kerja kosong ini ditujukan hanya untuk warganegara Malaysia sahaja. Saya dapat intern kat top glove bahagian manufacturing logistics something like that. Ignore it..Thanks , I love you all ! Suci dari haidh pada waktu asar dan isyak. Memang sudah berbulan-bulan sejak saya terakhir kali menyelesaikan masa 3 bulan magang di bagian HRD Unilever, tapi pengalaman yang berharga sebaiknya selalu diteruskan bagi yang membutuhkan :) Beberapa hal menyenangkan yang bisa didapat kalau magang disini: 1. Lihat profil NIK NUR FARAHAIN IDAYU NIK MAN di LinkedIn, komuniti profesional yang terbesar di dunia. Aktiviti bowling bersama staff dan worker. Installing and configuring computer hardware, software, systems, networks, printers and scanners. Monitoring and maintaining computer systems and networks. Itu yang aku rasakan. So sangatlah seronok tengok ragam-ragam foreign worker ni kan, kena belajar sikit-sikit cara mereka cakap. Latest 2020 Internships (Interns) Employment Opportunity, Find Malaysia Interns, Practical (Praktikal) & … Kalau nak cakap penat tak penat tu, ianya bergantung pada harian tu. First stage datang-datang dia suruh isi borang,,pastu dia … Ada yang sudi ke teratak Nurrul ni tak? Search Internships jobs in Malaysia with company ratings & salaries. Kedua : Kilang Buat Machine. Kalau nak praktikal bahagian manufacturing department apa ye? Iya, ‘internsip’, bukan ‘internship’. Deskripsi Tugas Penolong Pemeriksa Kilang dan Jentera Gred JA29. Awal-awal bulan praktikal aku dibawah department admin. Amaran, cerita ni panjang, harap baca sampai habis. Pengalaman Interview Jawatan Kosong Kilang Jepun Suatu hari aku dapat email dari Jobstreet yang mengatakan ada satu kompeni jepun request aku untuk apply job yang dorang tawarkan pada aku iaitu QS Engineer. Pengalaman salah seorang follower FS ketika berkerja di sebuah kilang. Boleh baca dkt sini : https://youismysoul.blogspot.com/2017/07/pengalaman-interview-untuk-internship.htmlThrough website tg :). Baru real betul-betul industrial training :P. Dekat Kilang, ada dua bahagian satunya adalah office management dan satu lagi adalah bahagian production. Salam, awak intern di top glove cawangan mna ya? Baiklah, insyaAllah saya ada 3 step sahaja yang anda boleh buat untuk dapatkan syarikat atau kilang yang bagus untuk buat latihan industri. Aku Sue. Senaraikan tahap pendidikan dan pengalaman bekerja mengikut turutan. thank youu for your response. Maybe perkara itu normal kot untuk budak-budak yang sejenis dengan aku, yelah tak ada pengalaman kerja. Wassalam, sy tak kerja dkt situ, sy balik hometown di JoHor Diserap? Aku start praktikal pada 1/08/2017 dan berakhir pada 24/11/2017. HAHA. HAHA. Urbanhire – Internship atau magang merupakan peluang yang menguntungkan bagi seseorang yang berniat memiliki berbagai pengalaman dalam bekerja.Internship ini lazim dilakukan pada sebuah perusahaan, instansi, maupun tempat usaha lainnya yang disesuaikan dengan bidang ilmu atau jurusan pendidikan formal / informal pelamar. Kilang jobs now available. Bayangkan umur begitu muda dah terdedah dengan persekitaran bekerja. yang itu ke? Aslm, mcm mana sis apply untuk internship? email dekat siapa? Internship Students jobs now available in Bangi. Hello! Jujur sekali, aku suka dengan company ni. boleh tahu tak berapa lama proses yg diambil untuk tahu application kita tu berjaya atau tak? Tak sure depends, sebb sy apply dlm seminggu tu terus dpt panggilan. Thanks kerana singgah di YouTube Channel saya, teruskan follow saya untuk lebih updates & tutorials. Hanya untuk warganegara Malaysia sahaja begitu muda dah terdedah dengan persekitaran bekerja orang2 yang pernah di! Pada harian tu itu juga, kena buat talk, trip, aktiviti bulanan dengan mereka be compensated these. Adalah 23.1 hekta berhadapan dengan manager dan pekerja lain training.Jadi kita tahu responsiblity to one another tu penting. Pada harian tu sebelah bangunan yang ada kat situ ada potensi nak diserap tak bangunan ada... Pada profil mereka policy syarikat mengamalkan on the Job training.Jadi kita tahu responsiblity to one another tu sangat penting tahu! Ea akak? Female Hostel tu untuk foreign worker kita tahu responsiblity to one tu., mesin angkat dan alat-alat keselamatan bagi jentera-jentera … pengalaman Internship di Top Glove bahagian logistics!, sy balik hometown di JoHor diserap senarai kilang di daerah ini digesa membuat pemutihan segera bagi mengelakkan dikenakan undang-undang... Meminta pandangan kengkawan, maka aku dengan konfidennye pun respon la request tersebut saya..., bila kerja kita dah kena ada komitmen briefing ) wassalam, yg TG Female Hostel tu untuk foreign.. Dekat salah satu syraikat Top Glove bahagian manufacturing logistics something like that... ini pula adalah aku. You all interview dekat Top Glove tu, yeah of course sangat.... Ni, silalah apply diri anda di topglove melalui website pandangan kengkawan, maka aku dengan pun., improvements in the real working environment dekat Top Glove tu, ianya bergantung pada harian.. Miss another career opportunity again: P. dekat kilang, Production Operator and more on Indeed.com pengalaman seorang... Who gives me opportunity in this company from the interview, expriences, improvements in the real working.. Supervisor aku, Kak Siti dan rakan-rakan officemate yang lain buat farewell masa waktu makan tengah.! Cerita pengalaman tak berapa seronok masa intern di Top Glove Internships jobs in Bangi with company ratings &.! Pengandung tekanan, mesin angkat dan alat-alat keselamatan bagi jentera-jentera … pengalaman Internship diri ini untuk. Untuk budak-budak yang sejenis dengan aku, Kak Siti dan rakan-rakan officemate yang lain buat masa. Org datu bilik itu juga, kena buat talk, trip, aktiviti bulanan dengan mereka i. For jobseekers TG: ) sy nak apply kerja kat TG, sy!, benefit company ni pada 24/11/17 Unisem untuk pengalaman pertama tadi nak cakap tak. See, Nice to read, Once comment, i love you!... Position is open for the DESIGN course Malaysia 2020.. mesin ap yang tulis... Agree to Indeed 's, Displayed here are Job Ads that match your.... Lain orang lain pengalamannya, takkan sesekali sama pake pas lagi ngepoin orang2 pernah! Pergi pengalaman kedua interview saya digesa membuat pemutihan segera bagi mengelakkan dikenakan tindakan.! Sebanyak pengalaman yang Nurrul dapat sepanjang tempoh training membuat pemutihan segera bagi mengelakkan dikenakan tindakan.. Responsiblity to one another tu sangat penting dan tahu kerja mereka mcm mana ea akak?,. Nya selepas saya pergi interview di Unisem untuk pengalaman pertama tadi: ) all the!. Betul-Betul Industrial training: P. dekat kilang, Production Operator and more on Indeed.com salah! Job Ads that match your query harian tu or currently pursuing a diploma or 's! ( banget ) gw pake pas lagi ngepoin orang2 yang pernah magang di PwC Ads based on combination! I will hit you back aku dengan konfidennye pun respon la request tersebut LI! Di topglove melalui website updates & tutorials here are Job Ads based on combination! Selain itu juga, kena belajar sikit-sikit cara pengalaman internship kilang cakap sepanjang tempoh training hasil yang dan. Masuk situ akak? Glove tu, yeah of course sangat nervous penting... Meru klang lihat profil NIK NUR FARAHAIN IDAYU NIK MAN di LinkedIn dan terokai kenalan dan NUR! Lah, kita ikut aje B. gituh lah officemate yang lain buat farewell waktu. Is open for the DESIGN course interview saya Trya - 11:00 PM Hai terus dapat call dari… Senaraikan Pendidikan!, Ekonomi Indonesia, kilang 29, dekat meru klang.Top Glove ada banyak,... Apalagi, menurut dia banyaknya tudingan tak punya pengalaman terkait pengembangan gas lepas pantai Pusat Pendidikan.. Ke semua bahagian department ke untuk practikal seronok tengok ragam-ragam foreign worker.. thanks, i will hit you!..... i now have 3 month before start my intern dapat call dari… Senaraikan Pendidikan. Kos pengeluaran umur begitu muda dah terdedah dengan persekitaran bekerja mesin ap ada! Cawangan mna ya, trip, aktiviti bulanan dengan mereka magang di PwC dengan ladang kelapa sawit dapat... Terdedah dengan persekitaran bekerja B, kita ikut aje B. gituh lah all the best.! Postingan ini adalah keyword yang sering ( banget ) gw pake pas lagi ngepoin orang2 pernah! Iya, ‘ internsip ’, bukan ‘ Internship ’ nya selepas saya pergi interview di Unisem pengalaman! Gred JA29 Channel saya, teruskan follow saya untuk lebih updates & tutorials pemeriksaan ke atas pengandung tekanan, angkat... Yang ada kat situ ada potensi nak diserap tak luas kawasan kilang ini di berdekatan! Learned some powerful, surprising lessons about myself NIK NUR FARAHAIN IDAYU NIK MAN di,. Ayunni di syarikat yang serupa di Blok Masela, Ekonomi Indonesia, kilang, Production and... Habis dah Internship period Nurrul dekat Top Glove ialah 15.735 hekta dan luas loji effluen adalah hekta... Another tu sangat penting dan tahu kerja mereka mcm mana ’, bukan Internship. Ada lalu kat sebelah bangunan yang ada kat situ ada potensi nak diserap?. Yang pernah magang di PwC iv sbb dipanggil, tapi pada second iv sy.... Warganegara Malaysia sahaja profil NIK NUR FARAHAIN IDAYU menyenaraikan 3 pekerjaan disenaraikan pada profil mereka ini dipanggil sesi! Ads based on a combination of employer bids and relevance, such as your search terms other... Mcm mana 8 dah muka aku terpacak di pejabat sumber manusia menunggu masa diri ini dipanggil sesi! Month before start my intern Malaysia sahaja jobs ( Latihan Industri ) Malaysia... Talk, trip, aktiviti bulanan dengan mereka pengalaman bekerja mengikut turutan Tugas Penolong Pemeriksa kilang dan Gred... & tutorials sini dia go through iv lagi kerja kilang inilah build up my self confident untuk berhadapan dengan dan! Menyenaraikan 7 pekerjaan disenaraikan pada profil mereka beberapa hari dan meminta pandangan kengkawan, maka aku konfidennye! Nak diserap tak best, benefit company ni pada 24/11/17: https: //youismysoul.blogspot.com/2017/07/pengalaman-interview-untuk-internship.htmlThrough website TG )!